Du ser nu blog indlæg fra Playgirl66. Klik for at se den komplette blog

Tør du gå all-in og tage chancen??


7 år siden  
Like
Tags:   Set 1034 times.
Som nogle af jer måske har hørt/bemærket, så er jeg sprunget ud. Og nej, jeg er ikke sprunget ud af skabet, selvom det nogle gange godt kan virke fristende, da jeg ofte synes jeg forstår mig bedre på kvinder end mænd!!! Men det er en helt anden historie, som jeg ikke vil bruge jeres tid på

Men jeg er sprunget ud som foredragsholder. Jeg har opsagt mit job som Marketingchef ved MCH, og har kastet mig ud i livet som rejsende foredragsholder og sponsoreret pokerspiller. Det er noget, jeg har drømt om i en længere periode. Men det var et større skridt, da jeg skulle sige farvel til det gode job, med den sikre indkomst, til et liv som selvstændig, hvor jeg er afhængig af, at andre er interesseret i at booke mig som foredragsholder, ud fra den opfattelse af, at jeg har noget interessant at byde ind med.
Men nu når man er landets Pokerdronning, og er vant til at begå sig i de finere kredse, så er jeg da overbevist om, at der er mange der gerne vil høre mig ”snakke til folket”. Jeg har også øvet mig ekstra meget i baghåndsvinket, som en ekstra lille bonus, ved afslutningen af foredraget. Så vil jeg helt bestemt mene, at der ikke er nogle, der vil gå skuffet fra mit foredrag J ( ellers må de henvende sig til mig bagefter, hvor jeg vil uddele ”bestikkelses” chokolade til de skeptiske, så de ikke kan tillade sig at snakke dårligt om mit foredrag bagefter…

Men det var som sagt en stor beslutning, men jeg har altid baseret mit liv på, at man skal turde gå ”all-in” og tage chancer, og ikke være bange for at kaste sig ud i nye ting. Så længe man følger sine drømme, og brænder for det man laver, så kan det kun blive en succes!! Og det er også nogle af de emner, jeg kommer ind på i mine foredrag. Jeg kommer ind på emnerne at turde tage chancer i livet, hvordan det er at være kvinde i en mandeverden og forskellen på mænd og kvinder, når det gælder aflæsning af kropssprog. Jeg ”brygger” også på et foredrag, der kun omhandler aflæsning af kropssprog, da det er et emne jeg finder utrolig interessant. Det kommer snarest. I må vente i spænding

Men da jeg jo også er Danmarks Pokerdronning, så glemmer jeg skam ikke mine royale pligter indenfor pokerverdenen. Jeg har været så heldig at få forlænget min kontrakt med Betsson. Dvs jeg stadig skal holde Betsson fanen højt, når jeg deltager i pokerarrangementer verden over. Dette glæder jeg mig også meget til.

Så jeg føler mig utrolig heldig, og glæder mig til alle de mange nye udfordringer og oplevelser, jeg har i vente ude i verden (og ikke mindst i Danmark). Danmarks Pokerdronning er klar til at indtage en ny scene som foredragsholder. Til mine kære medmennesker ude i det ganske, danske land – tag godt imod mig!!!

Gud bevare Danmark og pokerspillet.

Kærlig hilsen

Pernille


http://pernilleravn.com/blog/
Like
Comments (3)
Hyggelig blog Good luck med næste livetour!
7 år siden
Rigtig fed blog! Held og lykke med de nye udfordringer i fremtiden
7 år siden
Rigtig fed blog! Held og lykke med de nye udfordringer i fremtiden
7 år siden

1206.6525