Du ser nu blog indlæg fra madri. Klik for at se den komplette blog

Som en ny start


8 år siden af kategori Poker  
Like
1
Tags: poker, blog, mads, madri, møller og nielsen   Set 1453 times.
En ny start, ja for mange kan det måske lyde lidt brutalt. Men det føles faktisk sådan. Efter jeg gik bust i sidste blog her på siden har jeg selvfølgelig spillet lidt poker for småører, men det meste af min tid er, foruden skolearbejde, blevet brugt på at analysere mit spil, læse bøger og se en helveds masse film fra DC og CR. Jeg føler jeg igennem disse tre ting har hjulpet mig utroligt meget i mit spil, jeg kan allerede mærke det nu, ikke på resultaterne men når jeg sidder ved bordene. At jeg stadig får nogle uheldige flops, turns og rivers i hovedet kan man ikke gøre det store ved.
 
Tilbage til de sidste måneder, jeg har som sagt brugt meget tid på at forbedre mig, specielt i mit endgame hvor jeg følte før at jeg manglede lige det sidste. Selvom jeg her nogle uger efter ikke har haft et finalebord i en 6max+ turnering har jeg alligevel været lige ved og næsten igen, men jeg føler der er større chance for at det nok skal komme i løbet af nogle måneder. 
 
For at fortælle lidt om de lige-ved-og-næsten resultater jeg har skaffet mig blev jeg nr 17 i 8,5K KO på FTP til 48$, nr. 20 i 7,5K til 49$ og nr. 22 i Turbo 5K til 42$. Alle turneringer jeg normalt ikke har spillet da det er 26$ turneringer. Men jeg føler egentlig jeg har rimelig styr på det også i 20-30$ limit på Full Tilt. På de andre sites kan det nævnes at jeg i mit nyligt startede BAP Projekt fra PN hentede en tredje plads i 1,5K til 210$ish som kickstartede et projekt der pt. alligevel en måned efter er i et lille minus. Jeg er også begyndt at spille mere på PartyPoker hvor jeg blev nummer 2 i deres daglige 500K speed HU tour til 108$ igår, så hentede jeg i dag en 15ende plads i deres 10K speed tour som gav blot 96$.

Derudover er jeg også begyndt at supplere mit turneringsspil med HU SNG og HU CG, som jeg også render med et lille overskud i so far. Det foregår på PartyPoker, som jeg før hen har spillet en del HU på og den gang forlod siden med et fornemt plus på over 1k$ fra CG HU, så det skulle gerne ende deroppe igen
 
Alt i alt ikke meget at fortælle siden sidst, udover jeg har tænkt på mit spil, tænkt på måder jeg kan formindske chancen for at gå bust og arbejdet på mit spil.
 
Alt fra denne gang, god dag og held og lykke ved bordene!
Mads/madri!
Like
1
Comments (2)
Fedt - lyder til at det store resultat ligger og venter lige rundt om hjørnet.. Og hvis du tilsvarende er gået igang med HU, så smid da nogle spots op på forummet, hvor du er i tvivl, så vi kan få lidt aktivitet..
8 år siden
Godt at høre du gør en masse ud af dit spil. Keep up the good work, så skal resulaterne nok komme! God blog!
8 år siden

1839.6388