Du ser nu blog indlæg fra caspergj. Klik for at se den komplette blog

PLO - fra begyndelsen


8 år siden af kategori Development  
Like
2
Tags: limit, blog, plo, potlimit, omaha, brm, pot, udvikling og strategi   Set 2252 times.
Velkommen til min blog.

Jeg har aldrig lavet en pokerrelateret blog, men eftersom der skal startes et nyt kapitel i min ”pokerkarriere”, så er det sikkert et godt tidspunkt at starte min nye blog omkring min udvikling som PLO spiller. Kapitlet ”PLO fra begyndelsen” er hermed påbegyndt.

Bloggen er primært oprettet for at følge egen udvikling og skabe en struktureret plan for min udvikling på månedsbasis, og på den måde opretholde en rød tråd igennem forløbet. I skal selvfølgelig være velkomne til at komme med både kommentarer, inputs og forslag til eventuelle ændringer/forbedringer i mine planer.

Denne første blog er en indledning til de reelle PLO blogs. Der vil derfor hverken blive lagt hand histories, grafer eller lignende op i denne del af bloggen, det vil dog være en del af de fremtidige blogs. Planen er på nuværende tidspunkt at ligge en ny blog op hver måned med planer for udviklingen som PLO-spiller, samt grafer og status for måneden.

Først og fremmest, vil jeg give et hurtigt indblik af min baggrund som pokerspiller. Jeg har spillet turneringer i rigtig mange år efterhånden. Jeg havde poker som eneste indtægt igennem hele min tid igennem gymnasiet – og da gymnasiet var afsluttet, var beslutningen egentlig ret enkel: Sabbatår -> poker -> $$$ -> rob it on my titties
 

 
At udelukkende spille poker blev hurtig meget ensformigt. Min døgnrytme var fuldstændig fucked, eftersom mit turneringsgrind startede hver eftermiddagen og blev typisk ved indtil kl. 4-5 om morgenen. Samtidig var mit humør blevet utrolig svingende og blev påvirket meget af mine resultater pokerwise. Sidst men ikke mindst, så blev det sociale og sat lidt i baggrunden på grund af de irriterende tidspunkter for grind. Alt dette, sammen med et solidt downswing, betød at mit poker mindset efterhånden var utrolig skidt. Jeg tog konsekvensen af dette og valgte at bruge tiden på noget andet end at spille poker.
Jeg blev, som mange ved, country manager hos Donkr. I de sidste mange måneder har næsten alt min tid online været brugt på Donkr. Jeg har været hos Donkr siden begyndelse og ønsker virkelig, at dette forum bliver bygget op og kan konkurrere med andre store forums derude. Jeg mener klart vi har potentiale til at blive langt større – især hvis vi fastholder vores værdier som et forum med en god og venlig tone.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at spille cashgame, da det vil løse nogen af overstående problemer med det sociale aspekt og den ødelagte døgnrytme. Samtidig vil det hundrede procent være en fordel for mit poker mindset at jeg har fået job hos Donkr. Det giver en økonomisk sikkerhed, som klart vil styrke min fremtidige ”pokerkarriere” som PLO-spiller.

Men tibage til emnet. Jeg er i gang med forberedelserne inden jeg rigtig kan komme i gang med at spille PLO. Indtil videre har jeg været ude og investere i følgende software:

 • ProPokerTools Omaha Simulator
 • Omaha Manager

  Jeg har tidligere været storforbruger af Hold’Em Manager og PokerStove, så disse programmer er heldigvis ikke nye for mig. Jeg vil bruge især Omaha Simulatoren utrolig meget her i starten, da det giver et godt indblik i min equity i forskellige spots mod forskellige hænder.

  De(t) næste måned(er) vil primært blive brugt på at skabe en fornemmelse for spillet igennem bøger, coachingvideoer, artikler, analyser osv.

  Planen for det næste stykke tid er at se/læse følgende materiale:

 • Læs Bugs artikel omkring ”PLO fra begyndelsen” (se artikel her)
 • Læse bogen ”Pot-Limit Omaha Poker – The Big Play Strategy af Jeff Hwang” færdig.
 • Se serien ”2 x 6” med fslexduck og whitelime færdig
 • Se serien ”Solid State PLO” med Delcrossb og DJ Sensei
 • Lave en aftale angående coaching med Holmeren

  Dette var egentlig den første blog i rækken. Jeg vil i den næste blog kommentere det materiale jeg har gennemgået, hvis det kunne have interesse for andre der skal i gang med PLO eller mangler materiale til spillet.
  Næste blog vil også omhandle mine overvejelser omkring bankroll management og hvordan det hele kommer til at forløbe, når den rigtige grind sættes i gang.

  Det var alt for denne gang. Smid endelig en kommentar. Ris/ros omkring bloggen modtages gerne. Alle forslag omkring materiale eller gode råd til mit projekt modtages selvfølgelig også med kyshånd.

  Forsat god dag!

  Mvh Casper G. Jensen
 • Like
  2
  Comments (7)
  Tusind tak Tror desværre ikke du fik tilføjet mig korrekt på Skype Holmeren.
  8 år siden
  Fin blog. Grinder selv små PLO-tours med indtil videre fine resultater. Har overvejet at slå over på PLO-cash, men det er ikke sket endnu. Ser frem til flere blogs og måske få lidt fif´s og inspiration. Held og lykke ved bordene
  8 år siden
  Super fin blog Casper og den helt rigtige tilgang. Husk endelig på, at poker ikke må have for stor indflydelse på dit sociale liv. Drop ikke aftaler for at grinde - spillene er dér hver evig eneste dag, der sker ikke noget ved at misse en enkelt eller to. Du siger bare til angående coaching - jeg er frisk.
  GL med projektet so far, ser frem til næste update
  8 år siden
  Tusind tak drenge!
  8 år siden
  Held og lykke Casper!
  8 år siden
  spændende blog glæder mig til at læse flere! og held og lykke med PLO Cash game
  8 år siden
  På tide med det cashgame! God skrub mate ;pPP
  8 år siden

  2954.5352