Du ser nu blog indlæg fra Playgirl66. Klik for at se den komplette blog

Onsdag d. 5. oktober 2011 – Fortryllende Barcelona!!


7 år siden  
Like
3
Tags:   Set 1171 times.
”For once in my life I have someone who needs me” af Stevie Wonder. Det er en sang der bliver spillet om og om igen på min iPod. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af den sang. Jeg synes, det er fortryllende at lytte til Stevie Wonder, når han leverer endnu en af sine fantastiske præstationer med denne sang. Og da jeg så vandrede rundt i Barcelonas gader, forstod jeg lige pludselig hvem der havde brug for mig. Barcelona havde brug for mig!! Barcelona har tryllebundet Dronningen

Det er jo fantastisk at vandre rundt i Barcelonas gader, og mærke alle ens sanser blive stimuleret. Alle de forskellige dufteindtryk – lige fra duften af kød der bliver grillet, som man kan købe og spise ved de opstillede borde og bænke. Eller en kage til dessert, som mutter lige har bagt i huset bagved, og man kan dufte at flere kager er på vej ud af ovnen. Eller de spanske rytmer der flyder igennem luften, fra en mand som har stillet sig op med sin guitar, for at sprede lidt af den spanske ”latino lover stemning”, mens han blinker med sine brune øjne til alle kvinder der kommer forbi. Ja, Barcelona har kastet sin magi over mig!!!

Men hovedformålet med at tage til Barcelona var jo poker………….så ”I have to snap out of it!!!” Jeg skulle spiller European Master of Poker. Der var 453 spillere fra start og jeg fik en meget, meget stille start. Jeg fik et bord med mange dygtige spillere, så der var modstand fra starten. Så efter at have gået fuldstændig amok i buffeten i middagspausen (inklusiv samtlige kager på kagebordet……………………….og jeg skal lige tilføje, at der var utrolig mange kager………..det var ikke et kønt syn!!!), så var jeg klar til at indtage bordet igen. Trøstespisning/tiltspisning er altid godt. Det virker hver gang!!!! Så i løbet af kort tid går jeg fra 12.000 til 72.000, og jeg kunne gå veltilpas hjem fra dag 1, med en chipstack over average…… og en meget fyldt mave.

Inden jeg skulle spille dag 2, valgte jeg at tage med nogle af drengene ud for at stå på wakeboard. Jeg har stået på ski mange gange, men har aldrig stået på vandski eller wakeboard, så nu skulle det prøves. Jeg tænkte ved mig selv: Hvor svært kan det være??? Men må nok indrømme, at da vi var på vej ud på havet, og træneren satte speedbåden på fuld speed, så vi nærmest fløj hen over bølgerne, så blev jeg lidt panisk. Jeg sad desperat og prøvede på at klamre mig til mit sæde, men jeg blev ved med at flyve op, hver gang vi ramte en bølge. Elegant…………….nej det kunne ikke lade sig gøre at opføre sig elegant i den situation, og især når Dronningekronen også skulle holdes fast på hovedet. Jeg vidste at jeg skulle have sat nogle ekstra hårnåle i den dag!!! Men heldigvis så det ud til, at drengene også desperat prøvede på at holde sig indenfor i båden.

Men endelig nåede vi frem. Vi prøvede hver især at erobre boardet, for at komme op og stå på den. Jeg slugte nok 10 liter saltvand, og forstrakte både arme og ben. Og troede jeg skulle drukne flere gange, når boardet vendte den forkerte vej, hvor jeg lå med hovedet under vand, og ikke kunne få den vendt rundt. Men jeg ved ikke om det var nærdøds oplevelserne eller det var suset man fik, når man kom op på boardet. Men det var i hvert fald helt fantastisk og en fed, fed oplevelse. Jeg har aftalt med drengene, at vi hopper på vandskiene i San Remo senere på måneden

Men efter den tur, så var det tid til dag 2. Jeg var helt klar, og fik et fornuftigt bord, selvom der var mange med meget store chipsstacke. Men jeg røg desværre ud i nogle uheldige set-ups og ender med få chips sidst på dagen. Da der var 65 spillere tilbage (der var penge til top 50), så begyndte mange spillere at ”stramme ind”, for at nå i pengene. Da jeg er en spiller, der går efter sejren og ikke bare efter at nå i pengene, så udnyttede jeg at mange spillere gerne ville komme i pengene. Når man nærmer sig pengene, så er der mange spillere der ikke spiller så mange hænder. Men da blinds er så høje, så mister de mange chips ved ikke at spille nogle hænder. Så jeg prøvede at stjæle de blinds, ved at raise meget. Det virkede næsten alle gange, undtagen den sidste gang, hvor jeg ryger all-in med 9-10 mod AA. Og så ryger jeg desværre ud som nr 55. Meget skuffende!!! Bagefter kan man selvfølgelig vurdere, om jeg skulle have slappet mere af, og ikke spillet så mange hænder. Men det er nemt at være bagklog. Jeg lavede nogle få fejl, som jeg har lært af, og så må jeg bare håbe, at det går bedre næste gang.

Men det var fantastisk at opleve Barcelona. God mad, lækker vin, masser af god stemning og poker. Så bliver det ikke bedre. Vi ses snart igen, Barcelona

Gud bevare Danmark og pokerspillet.

Kærlig hilsen

Pernille
http://pernilleravn.com/2011/10/onsdag-d-5-oktober-2011-%e2%80%93-fortryllende-barcelona/
Like
3
Comments (0)

951.4748