Du ser nu blog indlæg fra gufjatak. Klik for at se den komplette blog

maniac, hud, og en 20 k hænder.


7 år siden  
Like
1
Tags:   Set 1112 times.
Det går udemærket med PLO'en. Har spillet 28 k hænder i alt, med et minus på omkring 2k dollas. Løber så også 1950 under i AI ev. De første 10-15 k hænder har jeg spillet dårlig, spiller for bredt i bb, søgt for meget varians ved at 4 bette og 3 bette for meget. Men spillene er gode helt bestemt og jeg er fortrøstningsfuld. Har dog ikke så mange penge lige nu, da jeg kører en flydende BRM, så den her måned vil jeg bare spille nogle lowstakes MTT's - medmindre der klonkes mindst en 1.5 k dollas, også bare følge med i omaha over alt...

-En prof. pokerspiller som engang stakede mig til NLHE hu, hvor jeg også endte med at tjene en 6 k dollas til ham, har jeg fået fat i igen . Han havde ferieret den - derfor han ikke svarede. Han spiller selv PLO hu, og jeg regner med at jeg skal spille / måske bare se ham spille lidt. Han er super dygtig, en af de drenge der mindst har tjent en 2mil+ dkr på HU poker.

Vil lige poste mit hud, nogle der har ideer til forbedringer osv feedback?
- Og månedens stats høhø, en spiller jeg mødte i Lørdags, jeg endte næsten 500 dollas i hullet til ham, de første 100 hænder 3 bettede han hver gang, spillede ALLE hænder til bunds og det var bare sick haha, han var så heldig.. Da vi begge blev en 150 bb dybe begyndte han også at 4 bette hver hånd, han var vild vild.. Tanker omkring at spille sådan en crazy maniac? - jeg tror jeg søgte for meget varians, hver gang jeg 4 bettede dukkede han op med AAxx osv og jeg var bare kold...

En hånd fra ham - 20% har han på turn .. Nogle der finder et fold frem? jeg var kommet godt tilbage, men stadig rasende på ham hehe og var ikke ordentlig tilstede, det var ikke a game, men rage game. Det er der skal arbejdes med, og jeg kaldte egentlig nok selv om jeg vidste jeg var slået - ikke første gang jeg gør det.. At finde gode folds frem med anden bedste hånd og kigge på hvordan man kan få gang i nogle gode river bluffs. Tanker? <
Smider mit hud med stats fra ham maniacen der ownede mig.. gerne tanker omkring hud evt stats der mangler?

***** Hand History for Game 5187378801175 ***** (On Game)
$50.00 USD PL Omaha - Saturday, October 29, 03:49:00 ET 2011
Table Horsens (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 3: buddymatzexx ( $192.25 USD )
Seat 8: guf ( $258.25 USD )
guf posts small blind [$0.50 USD].
buddymatzexx posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to guf [ As 9d 5h Ad ]
guf raises [$1.00 USD]
buddymatzexx raises [$4.00 USD]
guf raises [$12.00 USD]
buddymatzexx calls [$9.00 USD]
** Dealing Flop ** [ Jc, Ac, Ts ]
buddymatzexx checks
guf bets [$21.00 USD]
buddymatzexx calls [$21.00 USD]
** Dealing Turn ** [ 6d ]
buddymatzexx checks
guf bets [$41.00 USD]
buddymatzexx calls [$41.00 USD]
** Dealing River ** [ 7c ]
buddymatzexx bets [$75.50 USD]
guf calls [$75.50 USD]
buddymatzexx wins $301.00 USD from main pot
buddymatzexx shows [6c, 3s Qs 3c ]

Like
1
Comments (2)
Klam klam river. Den completer bare alt. Det er altid svært mod sådan en retard maniac, men du skal nok folde i praksis. Alle streger/fushes lander og han har jf. stats masser af begge dele i sin range.

"At finde gode folds frem med anden bedste hånd og kigge på hvordan man kan få gang i nogle gode river bluffs. Tanker?"

Mjah, jeg er ikke sikker på jeg forstår dig rigtigt her. Generelt laver du nok ikke så mange dollars på at folde 2.nuts HU... Jeg tror, ud fra de hænder du har postet herinde, du skal tænke lidt mere i ranges og bruge stats mere.

And remember - dont bluff the fish
7 år siden
Er ikke helt med på hvordan jeg får billeder ind, men i får huddet + statsene fra maniacen her: http://imageshack.us/photo/my-images/803/hudmniac.png/
7 år siden

1010.0784